18:49
Захід присвячений пам’яті нашого полеглого героя- Олександра Коваля.

Вчора, в нашій школі відбувся захід присвячений пам’яті нашого полеглого героя- Олександра Коваля. Разом із родиною Сашка, його друзями і знайомими сумують усі хотинчани. 
Не вмів юний патріот мовчки миритися з примітивізмом та упередженим баченням подій пересічного обивателя. Дуже непокоївся тим, що завдяки недолугому військовому керівництву і політикам відбувається здача українських інтересів стороні агресора всередені країни та на її східних кордонах. Сашко переймався долею України, яка глибоко погрузла у чиновницькій бюрократії, та брудних корумпованих схемах усієї владної вертикалі. Пішов захищати Україну, забувши про свою мрію- стати програмістом. З перших днів Євромайдану Сашко перебував у Києві. Потім укладення контракту у добровольчому полку «Азов», де прагнув воювати аж до перемоги. На жаль, юнак підтвердив неписане правило: «війна забирає найкращих».
26 квітня 2019 року Олександру Ковалю виповнилося би 22 роки. Як мірило ведета духу, шанував Сашко Коваль постать Степана Бандери і невблаганна доля вирвала з безсмертя юного героя саме 1січня- на 107 річницю від народження Провідника Українських Націоналістів. 
Пам’ятаємо та пишаємося героями які полягли за волю та суверенність нашої неньки- України!

Переглядів: 352 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close