12:09
Вшанування ювіляра!

27 жовтня відсвяткував своє 90-річчя Самофалов Володимир Дмитрович - голова міської організації ветеранів, член Національної спілки журналістів.

В центральну бібліотеку ювіляра прийшли привітати жителі міста, студенти, школярі адже - це подія районного масштабу. До вітань приєдналися учні та вчителі Хотинської ЗОШ І-ІІІ ст..№5.Вони зазначили:« Шановний Володимире Дмитровичу! Понад 60 років Ви мешкаєте в Хотині. Наше героїчне місто на Дністрі стало для Вас таким же рідним як і Золотоноша,де Ви народилися 90 років тому.

З часів ВВв Ви працюєте в журналістиці. Ми пишаємося Вашими здобутками. Ви лауреат премії Національної Спілки Журналістів України «Золоте Перо». Ваші твори друкувалися не тільки в регіональних,а й у Всеукраїнських виданнях. Половину життя Ви віддали журналістиці,іншу частину – викладацькій праці у Хотинському сільськогосподарському технікумі. Але є у Вашому житті найбільш героїчна сторінка. Ваш подвиг на фронті, а саме на Балтійському флоті у бригаді торпедних катерів-це яскравий приклад для нашого сьогоднішнього покоління. Вірного служіння рідній матері - Вітчизні,своєму народу.

Сьогодні ми від імені усіх учнів та вчителів Хотинської ЗОШ І-ІІІ ст..№5 хочемо подякувати Вам за Ваше героїчне життя та привітати з поважним та мудрим ювілеєм.»

Переглядів: 522 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close