15:58
Тижень знань з основ безпеки життєдіяльності.

У рамках тижня знань з основ безпеки життєдіяльності в Хотинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 було проведено ряд заходів, спрямованих на формування в учнів свідомого ставлення до власного життя і здоров'я, оволодіння основами здорового способу життя, життєвими навичками безпечної для життя і здоров'я поведінки у повсякденному житті та при виникненні надзвичайних ситуацій.
Класні керівники 1-11 класів провели відкриті виховні години на теми: «Правила поведінки при експлуатації побутових газо- та електроприладів», «На транспорті, автошляхах і залізниці», «Під час зимового відпочинку поблизу водоймищ», «Під час подорожі до лісу», «Під час збирання грибів і лікарських рослин», «При виникненні пожежі у квартирі», «Під час грози, сильного вітру, шквалів, буревію», «При виявленні розливу ртуті», «При користуванні предметами побутової хімії та піротехнічними засобами», «Радіаційна безпека» тощо.
Протягом тижня учням школи демонструвалися відеофільми та мультфільми з теми безпеки життєдіяльності. Педагогом-організатором була підготовлена та проведена радіолінійка «У країні дорожніх знаків». У шкільній бібліотеці діяла інформаційно-книжкова виставка «Правила маленького пішохода». Проведено конкурс плакатів, малюнків.
До проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності було залучено усіх працівників Хотинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 та учнів 1-11 класів.

Автор:Тамара Цимбалюк.

Переглядів: 402 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close