11:03
Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

На виконання спільного наказу районного відділу Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Чернівецькій області та управління освіти районної державної адміністрації від 24.04.2017р. № 7/181 у  Хотинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 з 24 по 28 квітня 2017 року пройшов Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Протягом тижня для учнів були проведені  відкриті виховні години для учнів 1-11 класів на теми: «Правила поведінки при експлуатації побутових газо- та електроприладів», «На транспорті, автошляхах і залізниці», «Під час зимового відпочинку поблизу водоймищ», «Під час подорожі до лісу», «Під час збирання грибів і лікарських рослин», «При виникненні пожежі у квартирі», «Під час грози, сильного вітру, шквалів, буревію», «При виявленні розливу ртуті», « При користуванні предметами побутової хімії та піротехнічними засобами», «Радіаційна безпека» тощо; демонструвалися відеофільми та мультфільми з теми безпеки життєдіяльності. 25.04.2017р. заступником директора з навчально-виховної роботи Позняковою З.С. була проведена нарада-інструктаж з педагогічними працівниками з питань цивільного захисту та техніки безпеки. 26.04.2017 р. для учнів школи педагогом-організатором була підготовлена та проведена  радіо лінійка «У країні дорожніх знаків».

Цікавими для учнів були конкурс плакатів й малюнків, організовані вчителем образотворчого мистецтва та книжкова виставка «Правила маленького пішохода», яка діяла протягом тижня у шкільній бібліотеці.

27.04.2017р. було проведено день ЦО в школі з метою відпрацювання евакуаційних заходів при виникненні пожежі.  Працівниками служб цивільного захисту Хотинського району УДСНС було  надано практичну та методичну допомогу педагогічному колективу Хотинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 у підготовці та проведенні Тижня знань безпеки життєдіяльності, ознайомлено учнів школи з засобами пожежогасіння. 28.04.2017р. учні школи відвідали Хотинський районний відділ Державної  служби  з надзвичайних ситуацій України в Чернівецькій області. Працівниками відділу була проведена екскурсія.

Закінчився тиждень загальношкільною лінійкою.

 

Переглядів: 578 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close