02:12
Спражнє кохання буває лише раз

Любов – це мить, що дає життя вічності.
Л. С. Сухоруков
14 лютого у нашій школі відбулося свято до Дня Закоханих.
Саме у цей день, у День святого Валентина, хочеться сказати найкращі у світі слова, зізнатися якщо не в коханні, то хоча б у приязні чи симпатії. Тому організатори свята, учні 10 класу, запропонували школярам виховний захід «Спражнє кохання буває лише раз».
Усім сподобалися вірші про вічне почуття, які линули так щиро та привітно. А пісні «Варто чи ні», "Жизнь продолжается" та «Обійми мене» у виконанні Миколи Раєвського та Каріни Волошиної зарядили присутніх невичерпним позитивом. Також були представлені фореогрфічні номери у виконанні танцювального колективу "Крок вперед" - "Сіла птаха" та "Тримай мене". Загалом на заході панувала весела і невимушена атмосфера. Після завершення дійства була проведена святкова дискотека.
А ми, педагоги, в свою чергу зрозуміли, що Книга Життя велика і невичерпна, тому так важливо вчасно познайомити підростаюче покоління з поняттями любові і кохання. Залучення саме до літературного та музичного мистецтв пробуджує інтерес до минулого та повагу до справжніх почуттів, бо кожен з нас «пише» свою неповторну історію кохання.

Переглядів: 514 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close