15:40
Правовий брейн-ринг "Закон і ми"

Не меркнуть зорі

Йдуть у небуття,

Бо мають право вік  світити,

Я ж маю право на життя,

Я гідно мушу жити!

15 листопада 2016 року в рамках проведення місяця права у Хотинській ЗОШ І-ІІІ ст.№5 відбувся традиційний правовий брейн-ринг «Закон і ми» для учнів 9–10 класів, який підготували та провели соціальний педагог школи Миронець Т.В. та вчитель історії Паладюк О.В. Метою брейн-рингу є вивчення Конституції України, популяризація правових знань, формування правової культури учнів, підвищення їх ерудиції та розвиток логічного мислення.
У журі працювали: заступник директора з виховної роботи – Осіпова О.О., вчитель фізики - Сержанюк О.В., вчитель основ здоров’я - Мітасов А.Ю.

 У брейн-ринзі взяли участь дві команди :«Правознавці» та «Екс- президенти».

  За правилами брейн-рингу, гра складалася з шести тематичних турів: І – «Предсавлення команд»; ІІ – «Бліц-розминка» про права, свободу й обов’язки людини і громадянина»; ІІІ – «Розвязати ситуацію»; ІV – «Як не стати жертвою злочину»; V – «Цифри від Феміди»; VI – «Судова влада». Кожен із турів мав десять запитань. Кожне перше, п’яте й десяте запитання туру стосувалося Конституції України. За кожну правильну відповідь команда отримувала один бал, а на обдумування відповіді надавалася лише одна хвилина.
Переможцем стала команда, яка за підсумками п’ятьох турів отримала найбільший рейтинговий бал – «Правознавці».  Команди-учасники були нагороджені дипломами.

Переглядів: 513 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close