20:20
Герої не вмирають!

День пам`яті Героїв Небесної Сотні — пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

       Цей день став символом великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави. Вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, і у нашій школи.

     Сьогодні для усіх день почався з виконання Державного Гімну України, а перший урок пройшов під гаслом «Від Революції гідності до Країни гідності». Протягом дня для учнів було проведено уроки патріотизму: «Хто, як не ми?», «Небесна Сотня то в серцях вогонь»; виховні години «За Україну, за волю, за славу, за народ»; тематичний захід із вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні «Небесна Сотня: Герої, які змінили хід історії»;  перегляди тематичних фільмів «Майдан. Хроніка подій», «Двадцять свідчень про перший день протистоянь на майдані», «Нескорений майдан».

Небесна Сотня – то в серцях вогонь.

Він гаряче палав за Україну.

Віднині тихим співом заспокой

Ти, земле рідная, свою дитину.

Небесній Сотні шана й молитви,

За чисті душі, що злетіли в небо.

Їм шлях високий Боже, освяти.

І в мирі, Господи, прийми до себе.

Переглядів: 518 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close