22:57
Дня захисника України.

Напередодні Дня захисника України учні Хотинської ЗОШ №5 віддали данину поваги всім чоловікам і жінкам, які відстоюють незалежність українського народу та суверенітет української держави. У актовій залі школи відбулося загальношкільне свято, яке стало нагодою ще раз зазирнути до сторінок історії та згадати про звитягу предків, які славетними звершеннями здобували й відстоювали українську свободу і незалежність. На їхніх подвигах ми, українці, відроджуємо власну гідність і національну свідомість на справжніх патріотичних цінностях, які є основою нашої перемоги над будь-якими ворогами. І в сьогоднішній нелегкий для нашої держави час, сповідуючи жертовну відданість ідеям відновлення державності, національної гідності та свободи, як вояки ОУН-УПА, Герої Крут, Січові Стрільці, повстанці УНР і ЗУНР, Герої Небесної Сотні, сьогодні демонструють сучасні воїни АТО, виборюючи нашу свободу і незалежність на Східних рубежах України.

День захисника України – це свято нескорених, бо незважаючи на всі випробування дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Захисники України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну.

Віддаємо данину шани і поваги тим, хто інтереси України, її державності поклали вище за власне життя, добробут і благополуччя своїх рідних і близьких. Схиляємо голови перед тими, хто довів високе звання Захисника власною кров’ю і доземно вклоняємось тим, хто заплатив за це своїм життям. Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників української землі!

Нехай овіяне славою свято додасть нам наснаги та оптимізму. Підносимо щиру молитву нашій Небесній Заступниці – Пресвятій Богородиці, щоб покрила своїм Святим Омофором Український народ та наше військо, повсякчас підтримувала нас, оберігала мужніх українських воїнів й їхні життя і щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир!

Переглядів: 357 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close