21:45
Декада «Я атестуюсь!»

     На підставі Типового положення про атестацію педагогічних працівників України організовано та проведено атестацію педагогічних працівників Хотинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 у 2016-2017навчальному році. Атестаційна комісія прагнула протягом атестаційного періоду підійти з об’єктивністю в оцінюванні діяльності педагогів, комплексної оцінки професійної діяльності педпрацівників, підвищення їхньої відповідальності за результат своєї роботи. 
     Під час атестаційного періоду в школі були створені всі умови для успішного проведення атестації, своєчасно видані необхідні накази, розроблені та затверджені заходи з підготовки та проведення атестації.             Атестація базувалася на принципах демократизму, колегіальності, доступності та гласності, неперервної самоосвіти й самовдосконалення. 
І як підсумок усієї діяльності педагогів у міжатестаційний період з 06.03.2017р. по 13.03.2017р. пройшла декада «Я атестуюсь!». У рамках якої педагогами, що атестуються, проводилися відкриті уроки, позакласні заходи, творчі звіти. 
      Аналізуючи проведену роботу вчителями, що атестуються з впевненістю можна сказати, що атестація педагогічних кадрів в школі пройшла якісно 
та результативно. 
Заступник директора 
з навчально-виховної роботи

З.С.Познякова

Переглядів: 524 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close