16:24
Атестація-2021

Атестація-2021

Майстром не народжуються, майстерності

потрібно вчитися. ( Німецьке прислів'я)

Атестаційний період – це надзвичайно важливий етап діяльності школи. Він відіграє важливу роль у становленні, згуртуванні та вихованні творчого колективу. Під час атестації вивчаються професійні якості вчителя, його сильні та слабкі сторони, рівень загальної культури, створюються оптимальні умови для вивчення і впровадження передового педагогічного досвіду кращих учителів школи.

Протягом 2020-2021 навчального року членами шкільної атестаційної комісії здійснювався методичний супровід атестації. Відповідно до затвердженого плану роботи, вони вивчали систему роботи педагогічних працівників, які атестуються.

Незважаючи на карантинні обмеження, атестація 2020 - 2021 року  пройшла у визначені терміни згідно затверджених планів та графіків.

Атестаційний вернісаж

 

Одинадцять педагогів школи, які проходили атестацію у 2020-2021 навчальному році провели творчі звіти на яких презентували свої напрацювання у міжатестаційний період. У програмі звітів: відкритий урок у онлайн-режимі ( Zoom),  відеоролик позакласного заходу,  онлайн-презентація творчої робіти, досвіду роботи та інші.

З 9 по 22 березня пройшла декада " Я - атестуюсь".

Онлайн-уроки на платформі Zoom

 

Переглядів: 318 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close