23:13
Англомовний вебінар «Партнерство та міжнародні відносини в діяльності учнівського самоврядування»

  

В рамках Року англійської мови в Україні, лідери обласної ради дітей Чернівеччини зініціювали проведення англомовного вебінару «Партнерство та міжнародні відносини в діяльності учнівського самоврядування», що відбувся 24 лютого 2016 року на базі Інституту післядипломної педагогічної оисвіти Чернівецької області.

У роботі вебінару взяли участь понад 200 лідерів учнівського самоврядування області. Серед учасників були і учні нашої школи. Виступила англійською мовою учениця 10 класу призерка обласної олімпіади з англійської мови (ІІІ місце) - Ісак Мар'яна.

 

По завершенні виступів відбувся флешмоб. До нього учасники готувались заздалегідь: виготовляли ліхтарики Миру, які будуть надіслані нашим захисникам на Схід. Лідери зазначили, що всі вони важко переживають те, що відбувається зараз в Україні. Коли біль одного стає болем кожного – тільки так можна подолати всі труднощі. Лідери області мріють, щоб на нашій землі припинилася війна. Адже так просто зрозуміти одну річ: війна ніколи не наближає мир. Але якщо ми дуже хочемо миру, то вже припинятимемо війну. Під мелодійну пісню в усіх студіях учасники запалювали ліхтарики Миру.

Переглядів: 436 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close