17:43
75-річчя Хотинської ЗОШ №5

75 років знань, добра і любові.
Славну річницю відзначає Хотинська ЗОШ №5.

19 квітня урочисто відзначили 75-річчя Хотинської ЗОШ №5, яка стала рідною домівкою для понад 5 тисяч випусників. 
"Але наша школа ніколи не буде старою, адже до неї кожного будня приходять маленькі та юні віком від 7 до 17-ти", – сказала під час урочистостей директор закладу Світлана Леонідівна Анісімова.

Наче церемонія Оскара пройшло вручення відзнак кращим вчителям, талановитим учням та опорі школи – батькам. Склали шану і випускникам, котрі захищали Україну на сході, завдяки яким школярі можуть мирно навчатися. Серед земляків-захисників – полеглий Герой Сашко Коваль.

Потужний педагогічний та креативний учнівський колективи школи сьогодні приймали численні вітання від представників районної і міської влади, відділу освіти, райкому профспілки працівників освіти та колишніх випускників. Лунали поздоровлення, оплески і пісні, вручали подарунки і грамоти.

Подорож у минуле та екскурсію у сьогодення школи здійснили під час перегляду креативного відео, підготовленого учнями та вчителями.

Припало до вподоби і подарувало радісні емоції шкільний відеоканал-діскавері. Вдало доповнили свято музичні вітання та хореографічні композиції. А після завершення урочистостей усі охочі фотографувалися біля фотозони.

 

 

Переглядів: 387 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close