20:54
Закриття пришкільного двомовного літнього табору

15.06.2015 -  відбулось закриття пришкільного двомовного літнього табору на базі Хотинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5. Участь у роботі табору брали 7 загонів: 5-Б клас – «Smile» та  «Shark», 6-A клас – “Berliner”, “Münchener” та  “Hamburger”, 8-A клас – “Girls band” та “Friend’s team”.  Учні 5Б класу презентували свої проекти на тему: «Healthy Living», учні 6-А -  презентували свої проекти – «Reise durch Deutschland» та учні 8-А класу  -  досліджували історію рідного та продемонстрували відеоролик «My native Town».

На святі присутні: завідуюча районним методичним кабінетом - Якуба Р.М., директор школи – Анісімова С.Л., заступник директора з навчально-виховної роботи – Познякова З.С., заступник директора з виховної роботи – Осіпова О.О. та представник редакції «Хотинські вісті» - Гнатишина Світлана.

Робота табору була спрямована на розв’язання проблеми організації культурного дозвілля учнів школи відповідно до вимог Наказу МОН України  № 89 від 03.02.2015 «Про здійснення заходів щодо організації літніх мовних таборів». Проведення режимних, розважальних та мовних заходів іноземними мовами стимулювали дітей до поглибленого вивчення мов з використанням резервів кожної особистості окремо та всього учнівського колективу, сприянню розвитку їх мовної та мовленнєвої компетенції, їх особистому , інтелектуальному розвитку та змістовним організаціям дозвілля. Табір створив умови для розширення можливостей у володінні іншомовним спілкуванням, залучив дітей до неформального вивчення іноземних мов, з максимальним урахуванням їх особистісних потреб у штучно створеному мовному середовищі.

Для організації та здійснення цієї роботи були залучені вчителі іноземних мов школи: Гаврилюк І.М. (вчитель англійської мови), Білівська О.О. (вчитель німецької мови) та Гаджоса Н.Я. (вчитель англійської мови), які впродовж всієї роботи табору мотивували учнів до вивчення іноземних мов, виховували інтерес до культури та традиції країн, мова яких вивчається.

Під час заключного етапу учасники табору мали можливість продемонструвати високий рівень та зацікавленість у вивченні іноземних мов.

 

Переглядів: 679 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close