21:52
Вибори президента учнівського самоврядування

   

У Хотинській ЗОШ І-ІІІ ст.№5 17 вересня відбулися  вибори  президента учнівського самоврядування. Серед  кандидатів було шестеро  учнів  нашої школи: Гикава Діана, учениця 9-А класу, Тамазликар Люба, учениця 9-Б класу, Тригубенко Ангеліна, учениця 9-Б класу, Мельник Віталіна, учениця 10 класу, Сердюк Валері, учениця 10 класу та Нестор Олексій, учень 10 класу. У шкільному холі були розміщені плакати з передвиборними програмами кандидатів, які вірили в свою перемогу.

Тиждень передвиборної агітації завершився голосуванням учнів 5-11 класів. У голосуванні взяло участь 203 учні, 15 з яких не підтримали нікого. Після підрахунків голосів оголосили нашого нового президента, і це став Нестор Олексій! Це була  приємна несподіванка як для учнів так і для самого Олексія. Заступник президента - учениця 9-Б класу Тригубенко Ангеліна.

У Олексія багато планів на майбутнє. Влаштовувати концерти та дискотеки на свята. Озеленити школу, подвір’я та класи. Давати змогу учням висловлювати бажання щодо зміни у школі!

«- Я згуртую навколо себе сильну команду і буду працювати на благо школи. Це буде єдина команда нашої школи. Тому треба об’єднатися і на власному прикладі показати, що світле майбутнє в наших руках. Справа – за професійною командою, що має зацікавленість і волю. Щирість моїх намірів та спроможність їх реалізувати буде підтверджена практичними діями.»

                 Олексій Нестор – Президент школи

     На  звітньо-виборчій учнівській конференції 19 вересня відбулися  вибори  міністрів шкільного парламенту. Шляхом відкритого голосування  міністрами  центрів обрано:

 

-Центр «Навчання і творчість» - Скакун Діана, учениця 9-А класу;

-центр  «Дисципліна і порядок» -Тамазликар Люба, учениця 9-Б класу;

-центр  «Преси та інформації» - Мегера Тетяна, учениця 9-Б класу;

-центр  «Милосердя» - Сердюк Валері, учениця 10 класу;

-центр  «Культури та відпочинку»-Николюк Анастасія, учениця 10 класу;

-центр  «Спорту та здорового способу життя » - Юзва Ольга, учениця 10 класу.

 

  Ми бажаємо президенту та його міністрам творчого натхнення, наполегливості, нових знань та вражень. Успіхів вам і плідної праці!

 

Переглядів: 430 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close