13:25
Учитель року 2016

 Професійне покликання сучасного українського вчителя надзвичайно важливе і відповідальне. Без учителя немає держави. Поруч з матір’ю й батьком, для дітей Вони є найближчими, найавторитетнішими людьми.
Учительська справа – особлива. Вона – одна з найтонших і найделікатніших, а ще – надзвичайно складна. Вчити – це не просто професія, це місія. 
Відрадно те, що цінності освіти стали гаслом дій, пріоритетом влади. Президент та Уряд України надають вагоме значення освітній галузі, утвердженню високого суспільного статусу педагогічних працівників, підвищенню фахового рівня педагога.

30 грудня 2015 року відбулось закриття І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016», який став справжнім святом професіоналізму та наснаги, злету фантазії та творчості, любові до своїх учнів та відданості справі.

Завданням даного заходу було розкрити творчу багатогранність конкурсантів, продемонструвати широту їх поглядів та розкрити цікавий внутрішній світ. І, безперечно, вони з цими завданням впоралися, всі грані нового педагогічного таланту учасників були розкриті на „відмінно”.

На адресу учасників прозвучали слова привітання заступника начальника відділу освіти Н.Д. Кирнац з побажаннями перемоги, а також вона відзначила, що бути педагогом – це покликання, це – доля. Тільки людина з тонкою душею та великим багажем знань може донести до юних сердець найголовніше, значуще, потрібне, допомагаючи добрим словом, мудрою порадою, вибором життєвого шляху. Справа, якою ви займаєтеся, має надзвичайну значимість для процвітання нашої держави, для нашого з вами майбутнього. Адже сама педагогічна мудрість і висока професійна майстерність є обов’язковою передумовою формування інтелектуального та морального обличчя підростаючих поколінь.

На святі були  присутні голова районної ради Плаксивий О.О., заступник голови райдержадміністрації Марцинкевич В.А. та методисти районного відділу освіти . 

За рішенням журі переможцями районного туру конкурсу стали такі вчителі нашої школи:

Цимбалюк Тамара Василівна, учитель української мови та літератури - І місце в номінації «класний керівник»;

Філіпчук Альона Вікторівнаучитель української мови та літератури - __ місце в номінації «класний керівник»;

Дрилінська Наталія Ярославівна, учитель англійської - І місце в номінації «Англійська мова». 

Мітасов Альберт Юрійович, вчитель захисту Вітчизни – ІІ місце в номінації «Захист Вітчизни»

Бажаємо успіхів у подальшому етапі!

Переглядів: 526 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close