17:03
Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності У Хотинській ЗОШ № 5, пройшов досить насичено. Проведено виховні заходи для школярів 1-11 класів : екскурсії до пожежної частини, уроки безпеки, перегляд відеофільмів та конкурси на протипожежну тематику.

В актовій залі школи відбувся захід, під час якого фахівці Хотинського райвідділу Управління ДСНС спільно з працівниками лікарні звернули особливу увагу на виховання культури безпечної поведінки у школярів.

У школу завітали О.С. Овчінніков – головний фахівець Хотинського РВ УДСНС України в Чернівецькій області, капітан служби ЦЗ; О.В. Руснак – провідний інспектор Хотинського РВ УДСНС України в Чернівецькій області , лейтенант служби ЦЗ ; Галина Володимирівна Білівська – медсестра Хотинської центральної районної лікарні. Під час заходу гості поспілкувалися з учнями 6 – 8 класів на тему пожежної безпеки в побуті, розповіли про правильні дії у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, про особливості осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду, як надати першу медичну допомогу. Школярі 4-5 класів відвідали підрозділ Хотинського РВ УДСНС України. Під час екскурсії школярі ознайомилися з пожежно-технічним обладнанням, яке знаходиться в пожежному автомобілі та використовується для ліквідації пожеж. Діти оглянули приміщення, в яких несуть службу рятувальники та ознайомилися з розпорядком несення служби. Кожен з дітей приміряв бойовий одяг та спеціальне спорядження.

Педагоги та освітяни сподіваються, що такі екскурсії та отримана інформація допоможе підростаючому поколінню стати більш обачними та відповідальними щодо збереження свого життя та здоров'я.

Переглядів: 831 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close