13:06
Свято в школі!!!!

Свято в школі!!!!

 

        День працівника освіти  вже давно стало знаком  шани і вдячності до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.

     Відбулося таке свято і в Хотинській ЗОШ  І-ІІІ ступенів №5. В актовій залі зібрався весь педагогічний колектив та запрошені  ветерани педагогічної праці : Стаднічук В.І. та  Небельська К.А. Учні 7-Б класу(кл.кер. Краснюк А.В.) підготували чудовий концерт і привітання.  Гарний настрій і заряд енергії отримали працівники школи від сяючих очей учнів та їхніх посмішок.


     Традиційно на День вчителя у школі відбувся  День самоврядування,  який пройшов на вищому рівні. Ранок розпочався загальношкільною лінійкою . Привітання лунали від 4 класу та новопризначеного директора школи  Паладюк Анастасії. Заступник директора Васильєв Дмитро зачитав наказ про призначення педагогів школи. Після чого всі  розійшлися по класах на уроки, які провели учні  10 -11 класів. Кожен,  хто був у ролі вчителя, зрозумів, що це дуже нелегка справа. Адже справжній вчитель повинен не тільки досконало знати свій предмет, але ще й зацікавити ним дітей, тримати дисципліну та увагу всього класу. А це, повірте, завдання не з простих . Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні дати учням, самостійно складали конспекти уроків, добирали цікавий матеріал. Отже, проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватись до уроків. Усі з великим нетерпінням та хвилюванням чекали цього дня. Але, як потім з’ясувалося, хвилювання було марним. Учні різних класів були задоволені роботою дублерів. Уроки сподобалися, бо все проходило цікаво і захоплююче. Школярі отримали задоволення ще й від того, що їхні знання були оцінені високими балами.

«Нам здається,  що діти з якими ми працювали у цей день, залишилися задоволеними. Адже можна було трішки розслабитися, отримати нові враження, познайомитися з «новими» вчителями. А ми, учні, винесли для себе інший урок і зробили інший висновокраця вчителя – важка і наполеглива. І  я сподіваюсь, що учні, які працювали  дублерами учителів в цей день, з більшою повагою, вдячністю і розумінням будуть ставитися до своїх педагогів-наставників, бо самі зрозуміли, що не так  легко провести урок, не так просто бути вчителем!»

 

     Бажаємо всім працівникам освіти  міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України!

Переглядів: 606 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close