19:58
Свято останнього дзвоника

Останній дзвоник пролунав сьогодні, 26 травня у Хотинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5. Це день, коли перед довгоочікуваними літніми канікулами школярі востаннє сідають за парти. Це день радості та смутку водночас, адже для одних - це чергове закінчення навчального року, а для інших - ще одна сходинка до вступу у доросле життя.

     На урочисту лінійку зібралися вчителі, батьки, учні школи та завітали гості. Від управління освіти Хотинської РДА зі словами вітання виступила методист Чорна Н.В., від міської ради заступник міського голови Сторчак В.В.

Кожна нація сильна своїми талантами, кожна людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. У нашій школі талановита молодь. Протягом навчального року свої таланти учнівські колективи втілювали у різноманітних акціях, місячниках, заходах школи, боролися за кращу успішність, поведінку, відвідування.Отож, підсумки проекту "Кращий клас року":

- в номінації "Порядок і дисципліна " - 10 клас, класний керівник Дрилінська Н.Я.

-  "Активність і творчість" - 5-А клас, класний керівник Миронець Т.В.

-  "Честь і слава за навчання" - 11 клас, класний керівник Паладюк О.В.

-  "Прометей науки" -  перемогла учениця 7-А класу, Скакун Діана, яка принесла найбільше призових місць в районних, обласних та Всеукраїнських олімпіадах;

-  "Лідер року" -  перемогу здобула учениця 11 класу Ісак Мар`яна, призерка районних, обласних олімпіад, королева наук;

-  "Вдалий старт" - учень 5-Б класу, Головатий Роман;

-  "Ерудит року" - учень 3 класу, Анісімов Роман;

-  "Творчий взлет" - учениця 5-Б класу, Гриджук Марія;

-  "Кращий читач 2017" - учениця 5-А класу, Герцан Марія.

Переглядів: 603 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close