16:45
Свято Останнього Дзвоника!

У травні,коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів,теплий весняний вітер приносить до нас свято останнього дзвоника.

Країна Знань Хотинської ЗОШ І-ІІІ ст. №5 перегорнула ще одну сторінку освітянського літопису. Упродовж цього навчального року учні школи припадали до цілющих джерел культури й духовності, старанно засвоювали закони живої та неживої природи, скарби рідної мови та гуманістичні цінності. У рідній школі зміцніли й загартувалися душі громадян цієї Країни – і безтурботних першокласників, і замріяних у майбутнє випускників. Цей час іще більше посріблив скроні педагогів, але й зміцнив береги невичерпного моря доброти та сердечного тепла,що випромінюють учительські очі.

Із словами щирих привітань до присутніх звернулися директор школи Анісімова С.Л.,заступник міського голови Сторчак В.В. , завідувач методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Якуба Р.Є.

За перемоги у ІІ,ІІІ етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад,  різноманітних конкурсах, турнірах та фестивалях учні школи нагороджені грамотами та дипломами.

Останній дзвоник пролунав у кожному серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією  життєвих гараздів і успіхів.

Переглядів: 652 | Додав: Алекс | Теги: Останній дзвоник, Хотинська ЗОШ №5 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close