22:26
Соціальний проект « Відкриті уроки футболу»

На виконання Договору « Про взаємодію між міністерством освіти і науки України та Федерацією футболу України щодо розвитку шкільного футболу в загальноосвітніх навчальних закладах України в 2017 – 2020 роках від 27.12.2016 року» реалізувався соціальний проект « Відкриті уроки футболу», що відбулися 08 – 09 жовтня на стадіоні міста Хотин.

   Фестиваль проводився за принципом « футбол для всіх» у якому брали участь діти переселенців, діти учасників АТО, діти сиріт та дітей соціально – незахищених верств населення.

   У фестивалі було задіяно 192 учні із 12-ти шкіл району. Під час навчального заняття юні спортсмени виконували 12 різних вправ-завдань по коловій системі.

   Контроль за виконанням вправ здійснювали учителі фізичної культури під керівництвом виконавчого директора федерації футболу Плахова Олександра Олександровича та голови Хотинської районної громадської спортивної організації Шевчука Миколи Васильовича. По завершенні свята учасників фестивалю прийшли привітати:

  1. Микитюк М.В.
  2. Начальник відділу дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти управління освіти районної державної адміністрації Колеснікова А.В.
  3. Кравецька Тетяна Іванівна – заступник голови Хотинської РДА.

За участь у фестивалі усі учні були нагороджені цінними призами ( футболки із логотипом федерації футболу України), а школи отримали футбольні м`ячі ( 5 штук), та інший дрібний інвентар ( 1 обруч,  5 конусів, 1 скакалку, а вчителі фізкультури отримали у подарунок спортивний костюм із логотипом федерації футболу.

   У місті Чернівці фестиваль чемпіонів проводиться п`ять років поспіль, а у нашому місті вперше, але за словами виконавчого директора федирації футболу на наступний рік планують знову провести такий відкритий урок.

 

Переглядів: 361 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close