14:48
« СНІД! Не залишимось байдужими!»

   1 грудня 2015 року в Хотинській ЗОШ І-ІІІст.№5  відбулася акція «Не будь байдужим! ВІЛ/СНІД стосується кожного!» Учнями 9-А класу  проведено загальношкільну лінійку: «СНІД: Знати, щоб вижити».

 Задля привернення уваги до проблем ВІЛ/СНІДу, у  рамках акції, учасники волонтерського загону «Милосердя» роздали учням інформаційні листівки «1 грудня – День толерантного ставленя до ВІЛ інфікованих» та символічні червоні стрічки. Педагог-організатор – Савка  Г.М. для учнів (8-11 класів) підготувала презентацію та соціальні відео ролики. А вчитель біології – Тамазликар  Н.М. підготувала виховний захід « СНІД! Не залишимось байдужими!». Мета заходу: сприяти ґрунтовному оволодінню учнями повної та достовірної інформації про ВІЛ (СНІД), шляхи його передачі, ситуації ризику,  привернути увагу до даної проблеми.Націлити на толерантне ставлення до людей, які живуть із ВІЛ. Спонукати до вироблення осмисленої і зваженої особистісної та громадської позиції щодо проблематики ВІЛ (СНІДу). Виховувати повагу до себе , оточуючих.

    Члени шкільного парламенту виступили з інформаційними повідомленнями «Профілактика ВІЛ/СНІДу та формування толерантного ставлення до людей які живуть з ВІЛ».

Переглядів: 520 | Додав: Алекс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close