20:42
Правовий брейн-ринг

В рамках декади правового виховання, 10 листопада 2017 року соціальний педагог Миронець Т.В. організувала проведення правового брейн-рингу «Закон і Ми» для учнів 8-11 класів. Змагалися дві команди, учні 9-А та 9-Б класів "Правознавці" та "Екс-президенти".

Оцінювали змагання журі : директор школи Анісімова С.Л., заступник директора з виховної роботи Осіпова О.О., вчитель правознавства Коваль А.С., соціальний педагог Миронець Т.В., ведучою брейн-рингу була учениця 11 класу Шевчук Каріна.

Турнір складався із семи ігор, зміст яких стосувався основ правознавства, Конституції України, Загальної декларації прав людини, Конвенції ООН про права дитини та питань для логічного мислення.

За підсумками наполегливої боротьби перемогу у брейн-ринзі здобула команда 9-А класу «Екс-президенти».

Варто відзначити, що всі учасники змагання проявили вміння командної гри, ентузіазм та високий рівень знань, адже правовий рейн-ринг як ділова гра нового покоління розвиває інтелектуальні та організаційні здібності дітей, можливості роботи у команді.

Правовий брейн-ринг має за мету перевірку знань учнів з основ правознавства, а також позитивного ставлення до законів і мотивації до його вивчення. Мета проведення– продовження роботи по свідомому засвоєнню школярами правових знань та виробленню стійких переконань у необхідності дотримування своїх прав і обов’язків, розвитку уміння орієнтуватися в життєвих ситуаціях та керуватися набутими знаннями у своїй життєвій практиці.

Ціль брейн-рингу полягає в організаційному поєднанні навчання і виховання , формування правової свідомості і культури, дозволяє залучити учнів до правової діяльності, створювати умови для безперервного виховання засобами позакласної роботи.

 

Переглядів: 461 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close