10:15
Патріотичні барви першовересня

Першовересень – особливо урочистий і хвилюючий день, адже саме з нього бере початок незвіданий, цікавий  і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.

Сьогодні Хотинська ЗОШ І-ІІІ ст.№5 наповнилася  щебетом двадцяти восьми першокласників та барвами вишиванок.

Директор навчального закладу Анісімова Світлана Леонідівна привітала всіх присутніх з початком нового навчального року та запевнила батьків, що їх діти в надійних руках.

Особливим патріотичним акордом було вшанування пам’яті воїнів, які загинули у боротьбі за свободу, цілісність та єдність нашої рідної України. Серед них – випускник нашої школи Олександр Коваль. Їх пам'ять учні школи вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти на могилу Героя Хотинщини Сашка Коваля.

Якуба Римма Євгенівна, завідувач методичного кабінету управління освіти РДА побажала всім присутнім, «щоб кожен новий день приносив радість відкриття, виявляв дитячі таланти, а нові знання стали сходинкою до втілення мрій». Шевчук І.В. районний військовий комісар закликав школярів бути гідними пам’яті загиблих в зоні АТО, вчитися працювати та боротися за те, щоб наша Україна стала процвітаючою, розвинутою з високою духовністю країною.

З рук районного комісара учасники Всеукраїнської дитячо -  юнацької військово – спортивної гри «Сокіл» (Джура), учасники отримали нагороди.

На завершення свята педагогічний та учнівський колектив школи взяли участь у флешмобі «Вітаємо Україну!», створивши карту України та надіславши привітання усім її регіонам.

Бажаємо і ми всім навчальним закладам Буковини вдалого старту і нових перемог!

$IMAGE4$

$IMAGE2$

 

 

Переглядів: 505 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close