12:11
Новорічні свята

Традиційно з 26 по 28 грудня в Хотинській ЗОШ І-ІІІ ст..№5 школі пройшли Новорічні свята. Саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися, учням нашої школи потрібно було підготувати казкову атмосферу - прикрасити новорічну ялинку, актову залу сніжинками, гірляндами та іграшками. Саме новорічна ялинка – найголовніший атрибут Нового року.

Порадували своєю підготовкою до новорічних свят учні та вчителі початкової школи. Їх ранки вирізнялися яскравістю, розмаїттям пісень, таночків,вражали фантастичними костюмами, що ще раз свідчить про тісну співпрацю батьків та вчителів.

З веселим настроєм перейняли естафету і школярі 5-7 класів. Їх свята відзначалися віртуозно підготовленими художніми номерами, блискучою акторською грою.

Новорічний вечір для старшокласників пройшов у школі 28 грудня.Учні 8-11 класів співали, грали веселі, смішні сценки, ну і звичайно танцювали. Радість і сміх панували в залі протягом усього вечора, адже починаються довогоочікувані зимові канікули - час зимових свят і відпочинку від домашніх завдань. Ура, канікули!!!Нопапвпвп

Переглядів: 530 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close