17:38
Ми - дружна сім’я, 5 клас - наше ім’я
      26 жовтня  2016 року  відбулося традиційне свято «Посвята у п’ятикласники». З великою цікавістю чекали  на нього учні 5-А та 5-Б класів: готували сценічні виступи про свій клас, співали, виконували  танцювальні композиції, декламували вірші, жартували та презентували роботи зроблені власноруч.
     Тепло, по-материнськи, привітала учнів  директор школи – Світлана Леонідівна Анісімова , яка запевнила :" Переступаючи цей поріг, вірте, що попереду вас чекає найцікавіше!"
     Справжнім сюрпризом стало для учнів привітання Королеви наук Ісак Маряни та президента школи Годнюк Анастасії, що завітали на посвяту, вручили посвідчення та зачитали кодекс для учнів 5-х класів.
     Із привітальними словами виступили класні керівники Тетяна Василівна Миронець та Галина Михайлівна Майстрюк, побажавши , щоб подальше навчання стало  цікавим плаванням по річці знань, щоб  учні отримували тільки хороші оцінки, щоб нові предмети захопили  їх в світі знань!
     П’ятикласники довели , що до дружньої шкільної родини учнів середньої ланки входять розумні, талановиті, винахідливі та активні учні– майбутнє школи, майбутнє України! 

 

Переглядів: 587 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close