15:07
Методичне об'єднання вчителів хімії

22 грудня 2016 року у Хотинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5, відбулося районне методичне об'єднання вчителів хімії з проблеми "Розвиток професійної компетентності педагога, як умова забезпечення ефективності та якості сучасного уроку хімії".

 Вчитель хімії Хотинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 Подря О.В. провів ділову гру  "Урок - частина життя людини", де педагоги об'єднавшись у групи, мали можливість поетапно скласти конспект уроку хімії у 8 класі з теми "Класифікація неорганічних сполук. Оксиди, їх склад і номенклатура".

 Засідання секції "Юний хімік" з проблеми "Розвиток обдарованості в процесі науково-дослідницької діяльності" - проведення ток-шоу "Хімік LIFE". Олег Васильович поставив за мету показати учням, що хімія цікава наука, яка має широке застосування у повсякденному житті;  ознайомити учнів із цікавими дослідами та закріпити знання про вже знайомі; дослідити явища що супроводжують реакції та з'ясувати фактори, що супроводжують горіння.

Методист управління освіти Хотинської РДА Пацалюк Л.І. підвела підсумок роботи районного методичного об'єднання вчителів хімії.

 

Переглядів: 541 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close