21:35
День здоров'я і спорту 2018

Здоров’я – це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоров’ям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба формувати навички щодо ведення здорового способу життя. З цією метою 14 вересня 2018 року у Хотинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 відбувся традиційний День здоров’я і спорту, який було організовано вчителями фізичної культури та педагогічним колективом школи.

Шкільне свято розпочалося із урочистої лінійки, розминки та танцювального флешмобу ««Здоров'я — мудрих гонорар». Програма включала такі види змагань: смуга перешкод, перетягування канату, хокей на траві, дарц, набивання футбольного м’яча, естафети з елементами баскетболу та ін. Кращі учні будуть відзначені та нагороджені грамотами на шкільній лінійці у понеділок 17 вересня.

День здоров`я в нашій школі – це завжди веселий активний захід, який подобається всім школярам. Вони можуть не тільки брати участь в різних активних змаганнях, а й подихати свіжим повітрям, побігати і добре провести свій час.

 

Переглядів: 364 | Додав: Алекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close