18:55
День Святого Валентина

      

                  Закохані пари всього світу святкують у цю суботу День Святого Валентина. Ще десять років тому в Україні це свято вважалося екзотичним, але в лічені роки стало одним із найулюбленіших. Учні Хотинської ЗОШ І-ІІІ ст. №5 відсвяткували це свято організувавши шоу "Хто краще?" дівчата чи хлопці?

          У складі команди дівчат: капітан команди, ведуча, співачка танцюристка і просто шикарна дівчина -  Даніела Латковська; відмінниця, співачка, гордість 11 класу  - Латковська Ліана; президент школи, танцюристка, переможець різноманітних олімпіад, яскрава та відпадна - Паладюк Анастасія;  дівчина в якої завжди горять очі, танцюристка, активістка, відмінниця і мила дівчина - Боса Катерина. Чоловічу половину представили не менш гідні учні: капітан, ведучий, гострий на язик, з хорошим почуттям гумору - Красний Володимир; людина яка дізнається новини раніше всіх, завзятіше нього за собою слідкує лишень Кріштіану Роналду, спортсмен і парубок моторний - Греков Микола; інтелектуал, юний хакер, цілеспрямований та завжди усміхнений - Столяр Руслан, танцюрист, привітний та радісний - Корчак Сергій. Цікаві конкурси, азарт і дух змагання витали у повітрі актової зали школи. Шалена підтримка вболівальників які завітили на святковий вечір не давала командам розслабитись ні на секунду.  Паузи для підрахунку балів заповнились чудовими мелодіями і витонченими голосами Марії Синогач та Шевчук Каріни.
          У підсумку завзятої боротьби виграли дівчата. Та головне то  атмосфера кохання  і  маса позитивних емоцій та спогадів що закарбуються в нашій пам'яті.


         

              

       

       

                                        

Переглядів: 724 | Додав: Алекс | Теги: день святого валентина, Хотинська ЗОШ І-ІІІ ст. №5 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close